Annonse

Informasjon om Fargelegg.no

Hvis du får problemer, kan du se til denne siden. Herunder finner du noen emner.

Det lykkes ikke å skrive ut fargeleggingstegninger!?

Beskrivelse av problemet:
Når jeg har valgt en vakker fargeleggingstegning ønsker jeg å skrive den ut med min standardskriver. Jeg klikker på det "lille" bildet og får den "store" versjonen av fargeleggingstegningen på skjermen. Etter at tegningen er blitt lastet, klikker jeg på "skriv ut"-knappen til venstre. Dessverre skrives det ikke ut en fargeleggingstegning.

Forklaring av problemet:
Noen datamaskiner får det ikke til å skrive ut fargeleggingstegningene av Fargelegg med "Skriv ut"-knappen. Dette skjer hos omtrent 5% av alle besøkere. Det er også mulig at tegningen er ikke helt blitt lasted ned ennå. På denne måte kan tegningen heller ikke bli skrevet ut.

Mulige løsninger:
1) Hvis du har fargeleggingstegningen på skjermen og kan ikke skrive den ut med "Skriv ut"-knappen, så trykk da på tastene "CTRL" og "P". Trykk på begge tastene samtidig slik at du får et nytt felt. Klikk her på "OK" og fargeleggingstegningen skrives ut.
2) Fargeleggingstegningen er ennå ikke helt blitt lastet ned slik at tegningen kan ikke skrives ut ennå. Vent derfor med å skrive ut til hele tegningen er blitt lastet ned.

Hvorfor har Fargelegg.no ingen fargeleggingstegninger av …?

Beskrivelse av problemet:
Fordi du er fan av bestemte kjente TV- eller tegneseriefigurer ønsker du å skrive ut fargeleggingstegninger av disse figurer. Du har søkt overalt, men kan ikke finne dem. Hvorfor har Fargelegg.no ingen fargeleggingstegninger av …?

Forklaring av problemet:
Fordi alle kjente TV- og tegneseriefigurer er vernet ved opphavsrettsloven får Fargelegg.no uten tillatelse av opphavspersonene ikke lov til å plassere fargeleggingstegninger. Fargelegg.no har gjort sitt beste til å få tillatelse til det, men dessverre har det ikke lykkes til å få tillatelse for alle kjente fargeleggingstegninger. Derfor har vi ingen fargeleggingstegninger av disse kjente TV- og tegneseriefigurene.

Mulige løsninger:
1) Fargelegg.no skal ikke stanse med å prøve å få tillatelse til at disse tegningene plasseres. Men dette tar sin tid og det er vanskelig å si om disse fargeleggingstegningene noen gang skal komme frem på Fargelegg.no. 2) Fargelegg.no har allerede noen 2.000 forskjellige fargeleggingstegninger. Velg en av de andre tegningene og sett i gang.

Fargeleggingstegningen skrives ut på 2 forskjellige sider

Beskrivelse av problemet:
Du har valgt fargeleggingstegningen som du ønsker. Etter at du har klikket på "Skriv ut" kommer tegningen ut på 2 forskjellige sider. Selvsagt vil du at tegningen bare står på én side!

Forklaring av problemet:
Alle fargeleggingstegninger på denne siden har A4 som standard format. Dessverre skjer det av og til at tegninger blir skrevet ut på 2 sider. Dette problemet kan flest løses ved å tilpasse "skrivermargene".

Mulige løsninger:
Herved får du skriveren til å skrive ut bredere og lengre sider. Vanligvis kan tegningene da bli skrevet ut på én side.
Printmargene kan innstilles ved å tilpasse følgende.
1) Velg en fargeleggingstegning og klikk på den slik at du ser knappen "skriv ut" og banneren.
2) Gå med musen til kategorien "Sideoppsett" (øverst på skjermen)
3) Klikk deretter på "Utskriftsformat"
4) her kan du tilpasse margene etter eget ønske. Klikk på "egendefinerte marger", og da oppgir du margstørrelsene som du vil ha i millimeter, f.eks. "15"
5) Klikk på "OK"
6) Klikk på knappen "Skriv ut"
Hvis det har lykkes kommer fargeleggingstegningen på ett ark. I tilfelle tegningen kommer fortsatt ut på 2 sider, da kan du prøve å tilpasse margene av "10".

Sideoversikt:

HTML

XML

RSS

Partnere